Zorgeloos een gigantisch personeelsfeest geven? Wij regelen het voor u!

 

Bison Bowling Landenbuffet

Met het gehele bedrijf, of een andere grote groep tussen de 200 en 500 personen, er op uit voor een hapje, drankje en een feest? Dat is natuurlijk niet voor elke horecagelegenheid weggelegd. Bison Bowling Maarssen specialiseert zich in het ontvangen van grote groepen met het Bison Bowling Landenbuffet!  

Met verschillende buffetten (Oosters, Nederlands, Mexicaans, salade, vlees, ijs en toetjes) verspreid over het hele pand kan iedereen op pad en kiezen van ons uitgebreide assortiment.

 

 

 

 Een op maat gemaakt feest

Omdat elk aspect van het landenbuffet naar wens kan worden aangepast, is er geen vaste prijs aan te koppelen. Mocht u interesse hebben in de kosten van uw wensen, bel dan naar 0346-571710 of mail naar maarssen@bisonbowling.nl voor meer informatie en antwoorden op al uw vragen.  

 

Met één telefoontje of mailtje kan jouw personeelsfeest al beginnen!

 

 

 

 

Veel meer dan alleen een buffet!

Natuurlijk houden wij niet op bij het buffet, wij bieden de mogelijkheid om het uitje om te toveren naar een groot feest! Denk hier bij aan een mooi ontvangst inclusief koffiehoek, de mogelijkheid tot een lunchbuffet, een dansvloer met live DJ, en natuurlijk onze 12  bowlingbanen met onze bekende Bison Magic Bowling Show! Met al deze mogelijkheden kunnen wij grote groepen op ieder moment van de dag ontvangen!

Op verzoek bouwen wij Bison Bowling Maarssen helemaal om naar een gethematiseerd pand. 80's & 90's, een tropical party, disco, horror, of zelfs de mogelijkheid tot een heuze bowlingcompetitie, alles is denkbaar!

 

 

Contact:

maarssen@bisonbowling.nl

0346-571710 

Hier ben je - Zakelijk - Personeelsfeest groot