3D glowgolf

GLOWGOLF Utrecht

Een primeur bij Bison Bowling Maarssen. Namelijk als eerste in hebben zij een glowgolf baan in Utrecht ontwikkelt. Zo kun je lekker in de buurt een balletje slaan op 12 verschillende en uitdagende holes. Het thema van de glowgolf baan is 3D Jungle en is een uitdaging voor jong en oud. Wil je als een van de eersten de glowgolf in Utrecht uitproberen? Dan is dit je kans, hij gaat namelijk al open in november 2019. Door de lichteffecten, de verschillende kleuren en vormen waan je jezelf in een heuse jungle. Wacht niet langer en maak een afspraak voor een superleuke middag of avond.

Reserveer online

De sport glowgolf

Glowgolf is een laagdrempelige sport, wat wil zeggen dat je het al kunt spelen als je erg jong bent, ook is het niet nodig om ervaring te hebben. Bij ons mag je al meedoen vanaf 4 jaar! Hierdoor is het een activiteit voor heel het gezin. Een ander voordeel is dat deze activiteit zich binnen bevindt, waardoor je het ook kunt spelen als het buiten wat minder lekker weer is. Het is altijd goed weer voor glowgolf in Utrecht!

GlowGolf Arrangementen

Kids Party Arrangementen 

Vier je jouw partijtje voor vriendjes en vriendinnetjes? Dan zijn er speciale kids party arrangementen. Hiermee speel je eerst een spannend potje glowgolf, waarna je lekker met zijn allen nog een frietje kunt eten. Ook is het mogelijk om aansluitend aan het glowgolf nog een potje te bowlen. Uiteraard is er nog veel meer mogelijk, neem contact met ons op en wij helpen u graag! Naast deze kinderarrangementen zijn er nog andere opties. 

Bedrijfsuitje 

Heb je binnenkort een jubileum te vieren? Of is er een feestje van de zaak?  Kom dan gezellig een balletje slaan. Er kan ook gebruik gemaakt worden van onze andere activiteiten namelijk ‘Magicbowlen’ of probeer onze escaperoom ‘The Postoffice’ uit. Deze opties zijn uiteraard nog te combineren met een pannenkoeken- of steengrillarrangement. Wij helpen je graag met al jouw wensen.

Reserveer online