In verband met de bestrijding van het Coronavirus zijn wij tot en met 30 juni 2020 gesloten. U kunt nú al reserveren voor de periode ná 30 juni. Dit kan telefonisch van maandag tot en met vrijdag tussen 10:00 en 13:00 uur, maar uiteraard ook dagelijks per mail of online via www.bisonbowlingmaarssen.nl. Uw email proberen wij binnen 24 uur te behandelen.

Wij hopen op 1 juli de deuren weer voor u te mogen openen, en zodra onze heropeningsdatum duidelijk is, maken wij dit via onze website en social media direct bekend.

Met vriendelijke groet,

Team Bison Bowling Maarssen

Sluiten

RESERVEREN

 

Er zijn maar liefst 12 uitdagende en wisselende holes, waar jong en oud zich in een spannende 3D jungle zal wanen. Kids kunnen al meedoen vanaf 4 jaar!

 

Arrangementen
Voor de jonge golfers komen er kids party arrangementen. Lekker met z’n allen friet eten na een goed potje glow in the dark 3D golf? Of liever nog even bowlen? Het kan straks allemaal!
Naast de kinderarrangementen kan er natuurlijk altijd gebruik gemaakt worden van onze andere activiteiten zoals het (Magic)bowlen en onze escape room “The Postoffice”. En uiteraard valt alles te combineren tot een steengril- of pannenkoekenarrangement.

 

Heb jij binnenkort wat te vieren? Is het weer tijd voor een personeelsuitje? Of wil je wat leuks doen met het gezin? Kom een balletje slaan! RESERVEER HIER

 

Kinderarangementen en combinaties met bowlen, escaperoom The Postoffice of een dinerarrangement zijn enkel telefonisch of per mail te boeken. Bel hiervoor naar 0346-571710 of mail naar maarssen@bisonbowling.nl

    ___ 
  

Hier ben je - Glow 3D Golf