bool(false)

Ben jij op zoek naar een leuke baan? Dan is werken bij Bison Bowling Maarssen misschien iets voor jou! Wij zijn voor het nieuwe seizoen weer op zoek naar enthousiaste en flexibele medewerkers voor de volgende functies: 

 

Escaperoom Operator

Ben jij makkelijk in omgang en heb je interesse in escaperooms of puzzels? Dan is dit de ideale bijbaan! Als operator zal je teams begeleiden in het spelen van onze escaperoom The Postoffice. Als operator bij Real Life Escape sta je centraal in het optimaliseren van de beleving van de escapers. Er zijn hier bij verschillende aspecten die van belang zijn:

- Kennis van escaperoom The Postoffice
- Het goed draaien en operaten van de kamer
- Vriendelijkheid en professionaliteit

 

 Deze drie aspecten worden uitgevoerd op alle verschillende praktijken die komen kijken bij het operaten van de escaperoom:

- Voorbereiden/klaarzetten van de escaperoom
- Het voeren van een introductiegesprek en het geven van uitleg
- Operaten tijdens de escaperoom
- Afsluitgesprek met de groep

 

Veel van deze aspecten bevatten kennis die je pas op zal doen tijdens het inwerken, daarom zijn wij voornamelijk op zoek naar mensen met passie en interesse.

Naast het draaien van de escaperoom zal je (zo nodig) ook werkzaamheden verrichten voor Bison Bowling Maarssen, zoals bar of bediening.

Als operator zal je voornamelijk in de weekenden werken. Echter, een hoge mate van beschikbaarheid is een vereiste.

Mail bij interesse naar david@bisonbowling.nl met jouw CV, motivatie en eventueel een foto. 

 

Keukenpersoneel

Wij zijn op zoek naar een harde werker die in de weekenden in de middag- en avonduren de (spoel)keuken wilt managen. Naast het schoonmaken en opruimen van de vaat zal je, zo nodig, bijspringen in de keuken om het buffet bij te houden en snacks te maken voor de gasten. Omdat in de keuken andere regelementen van toepassing zijn dan achter de bar, is het mogelijk om vanaf je 16e te solliciteren!

 

Interesse? Mail jouw CV. motivatie en indien mogelijk een foto naar david@bisonbowling.nl. 

 

Bediening

 

Werken bij Bison Bowling Maarssen is niet zomaar een bijbaan! Wij verwachten volledige inzet, zowel fysiek als mentaal. Bison medewerkers zijn gastgericht, multi-inzetbaar en flexibel in hun beschikbaarheid. Tegenover het harde werken staat een hechte groep collega's die zowel binnen als buiten werktijd goed met elkaar omgaat.

 


De horecabezoeker van tegenwoordig is veeleisend. Bison Bowling streeft ernaar de verwachtingen van onze gasten altijd te overtreffen. Hierbij spelen onze medewerkers een belangrijke rol.

 

 


Bison Bowling Maarssen ontvangt zowel sportbowlers, fun-bowlers, bedrijven, en studenten. Iedere dag is dan ook anders, met iedere keer weer de zelfde insteek: de gast met een tevreden gevoel naar huis laten gaan waarbij jij als (nieuwe) medewerker de belangrijkste schakel bent! Wij bieden een jong, gezellig en dynamische werkomgeving waarbij hard werken bij iedereen voorop staat! De werkzaamheden vinden vooral plaats in de avonduren. Om deze redenen prefereren wij personen tussen de 18 en 22 jaar.

 

 Stuur jouw email (inclusief motivatie, CV en indien mogelijk een foto) naar david@bisonbowling.nl.

 

 

 

Hier ben je - Contact - Vacatures