header Bison

The Bison Bowling For Fun League

Bowlen in competitieverband voor jong en oud!

Wij organiseren een drietal competities: Poule A, Poule B en Poule C. De competities starten in september en eindigen in mei. Per speelavond worden er drie games per persoon gegooid in een 3 mans of 4 mans league. 

De baanhuur bedraagt € 40,- per avond. Dat is dus € 10,- per persoon voor 1,5 uur competitie, gezelligheid en de mogelijkheid om op elk moment in de week te trainen/oefenen voor maar € 11,50 per uur.

Wij sluiten het jaar gezellig af met een slotavond, met o.a. een diner, magicbowlen met leuke prijzen en de prijsuitreiking. Hier kunt u zich als team voor inschrijven voor 1,5 uur bowlen (niet in competitieverband) en 1,5 uur diner. Voor onze vaste bowlers bieden wij dit uiteraard voor een scherp tarief aan.
 
Mocht deze informatie niet voldoende zijn, roept het alleen maar meer vragen op, of wilt u zich inschrijven, neemt u dan contact op met Frits van dijk; frits@bisonbowling.nl 
of op telefoonnummer 0346 - 57 17 10.

Gezelligheid staat voorop, en niets moet!
 
 

Bekijk hier de scores van seizoen '21-'22

Bekijk hier de teams en speeldata van seizoen ' 21-' 22 

 

 Bowling vereniging Maarssen

Naast de maandelijkse Gezelligheidscompetitie van Bison Bowling Maarssen kun je natuurlijk ook wekelijks spelen.

Voor meer informatie verwijzen wij u naar de website van de Bowling vereniging Maarssen www.bowlingverenigingmaarssen.nl

 

Hier ben je - Bowlen - Competitie