header Bison

Bowlingbaan Utrecht

Wanneer je op zoek bent naar een bowlingbaan Utrecht en omgeving kunt je bij Bison Bowling Maarssen terecht! Er is keuze uit 12 bowlingbanen. Er kan eenvoudig online al een bowlingbaan gereserveerd worden wanneer je van plan bent om te komen bowlen.

Voor jongeren worden er ook speciale activiteiten georganiseerd, zo is er op vrijdag en zaterdagavond het speciale Late Night Magic bowlen. Dit is disco bowlen, maar dan veel grootser. Denk aan DJ’s, partylampen, rook, beamers en flatscreens.  Late Night Magic bowlen is elke vrijdag en zaterdag van 23:00 tot 01:00 en voor slechts €60,-. En zondag van 18:00-20:00 en 20:00 tot 22:00 . Een bowlingbaan op deze speciale avond kost €50 inclusief een portie bitterballen.


Reserveer online


Verschillende bowling arrangement

Wanneer je binnenkort een dagje met de kinderen weg wil of een kinderfeestje hebt is er bij Bison Bowling Maarssen het Glow 3D Golf-arrangement! Bij dit arrangement kan je een potje golfen en daarnaast genieten van ons Steengrilarrangement vanaf 18,50 per kind. Een superleuk idee voor een kinderfeestje of een familie uitje! Wanneer je op zoek bent naar een leuk kinderfeestje op een bowlingbaan Utrecht en omgeving is dit erg geschikt!

Ook als je na het bowlen nog wil blijven om een potje te glowgolfen op onze nieuwe 3D Glow in the dark golfbaan is dit mogelijk. Neem dan even contact met ons op, wij zullen al je vragen beantwoorden. 

 

Escape Room naast de bowlingbaan Utrecht

Naast bowlen is er ook een escape room bij Bison Bowling Maarssen! Ga de uitdaging aan en probeer met jouw medespelers te ontsnappen uit deze uitdagende en spannede escape room. Deze escape room kan gecombineerd worden in verschillende arrangementen. Allereerst kan er 1 uur de escape room gespeeld worden en daarna 2 uur onbeperkt gegrilld worden in ons restaurant. De prijs hiervoor is doordeweeks €44,95 per persoon en in het weekend is het €46,95 er persoon.  Er is ook een 1-2-3 deal mogelijk bij de escape room. De 1-2-3 deal is 1 uur escape room, 2 uur grillen en 3 uur consumpties inclusief. 


Reserveer online


Hier ben je - Bowlen - Bowlingbaan Utrecht