header Bison

Bowlen Utrecht bij Bison Bowling!

Bij Bison Bowling in Maarssen zijn er maar liefst 12 bowlingbanen beschikbaar waar gebowld kan worden. Daarnaast zijn er ook nog 4 junglebanen: zoals de naam al zegt; compleet in een jungle thema! Dit is vooral voor de allerkleinsten natuurlijk superleuk!

Waarvoor u ook terecht kan bij Bison Bowling Maarssen is disco bowlen. Disco bowlen is bij Bison Bowling Maarssen één groot feest! Denk aan rook, partylampen, lasers, flatscreens, DJ’s en beamers. Dit kan niet anders dan een onvergetelijke avond worden. Dit is elke vrijdag, zaterdag en zondag avond. Vrijdag en zaterdag van 22:00 tot 01:00 en zondag van 16:00 tot 17:00. Op vrijdag en zaterdagavond zijn de laatste twee uurtjes van 23:00 tot 01:00 Late Night Magic Bowlen bij Bison Bowling Maarssen! In deze 2 uur zijn de cocktails allemaal maar €6 en shotjes zijn er voor €2 of €3! Inclusief een portie bitterballen kost Magic Bowlen €55,-per baan.

 

Reserveer online


Arrangementen voor bowlen Utrecht

Er zijn diverse arrangementen mogelijk bij Bison Bowling Maarssen. Allereerst is er het biertje, balletje, bowlen arrangement. Bij dit arrangement wordt er één prijs betaald voor het bowlen, drinken en borrelhapjes. De prijs voor dit arrangement is doordeweeks €21,50 per persoon en in het weekend is dit €23,50 per persoon. Dit arrangement kan ook geüpgraded worden naar een XL variant. Bij een XL variant kan er nog een uur langer geborreld worden, dit kan na het bowlen, voor het bowlen of een half uur voor en een half uur na het bowlen. Dit kost doordeweeks €4 per persoon extra en in het weekend is dit €6 per persoon extra.

Naast dit speciale bowlen in Utrecht arrangement kent Bison Bowling Maarssen nog andere aanvullende arrangementen. Zo kent Bison Bowling Maarssen de speciale 1-2-3 deal. Bij dit arrangement kan men één uur bowlen, twee uur steengrillen, BBQ ‘en of hotplate grillen onbeperkt en de gehele drie uur zijn de consumpties inbegrepen. Zo wordt een dagje bowlen een leuke en onvergetelijke ervaring. Bent u geïnteresseerd in één van deze diensten? Neem dan vandaag nog contact op!


Reserveer online


Hier ben je - Bowlen - Bowlen Utrecht