Bowlen: altijd gezellig voor iedereen

 


                   

 

Bison Bowling Maarssen: 12 banen en 4 junglebanen!

Onze bowlingbanen zijn uitgerust met een automatisch bumpersysteem zodat de kinderen altijd prijs hebben! Tevens zijn er een aantal afrolrekken aanwezig voor de allerkleinsten, die u alleen even hoeft te reserveren. Voor of na het bowlen nog even iets anders doen? Naast 16 bowlingbanen kunt u bij ons ook airhockey spelen, genieten van diverse cocktails en relaxen in onze moderne loungehoek. 

Bowlingtarieven zijn per uur per baan en inclusief het gebruik van bowlingschoenen (maat 28 tot 50 aanwezig). Maximaal 6 personen per baan.

 

 

TARIEVEN

Tarieven zijn per uur per baan, inclusief schoenen 


Dinsdag t/m vrijdag voor 18:00 (behalve woensdag) € 25,-

Maandag t/m donderdag na 18:00 en de gehele woensdag € 29,-

Vrijdag vanaf 18:00 en zaterdag tot 23:00 € 31,50

Zondag en feestdagen (uitgezonderd kerst) € 31,50

Magic bowlen (vrijdag en zaterdag na 22:00)  € 34,50

Late Night Magic (vrijdag en zaterdag) € 55,-

 

 

 

  

Spetterende licht- en geluidshow

Discobowlen met de mooiste licht- en geluidshow van Nederland? Kom dan eens Magic Bowlen bij Bison Bowling Maarssen. Op meerdere dagen in de week maken wij uw uur bowlen extra feestelijk. Lasers, beamers, flatscreens, rook en vele andere partylampen maken er een onvergetelijke avond van.   

Bowlen tot in de late uurtjes!

Kom op vrijdag-, zaterdagavond de laatste twee uur bowlen. De Magic Bowlingshow met de hits van toen en nu voor maar €55,- inclusief een portie bitterballen. That's Late Night Magic bowling!

Bowlingarrangement inclusief drank en hapjes 

Gezellig met collega's of vrienden bowlen in Maarssen voor een all-in prijs onder het genot van een hapje en een drankje? Dan is het Biertje Balletje Bowlen arrangement iets voor u! Een extra groot all-in feest? Boek dan het Biertje Balletje Bowlen arrangement tijdens de Magic Bowlingshow.

Klik hier om online te reserveren!

Hier ben je - Bowlen