Dinerarrangementen

Restaurants

 

Bison Maarssen beschikt over 4 restaurants met in totaal 200 zitplaatsen. U kunt bij ons terecht voor een grillarrangement, pannenkoekarrangementen, buffetten en borrels. 

Kom dineren in een van onze sfeervolle restaurants!

De Bali

Ons meest intieme restaurant de Bali heeft ruime voor 40 zitplaatsen en is dus een geschikt restaurant voor kleine gezelschappen en families. Het restaurant is bescheiden tropisch ingericht en zal je een rustgevend gevoel geven. Deze Bali is eventueel ook om te bouwen naar een borrelruimte voor een receptie of andere gelegenheid. 

 

London Room

De London Room is ons grootste restaurant waar tot wel 70 man tegelijk kunnen dineren. De zaal is aangekleed in een oud Engels thema en leent zich voor zowel vergaderingen, presentaties, meetingen, borrels en natuurlijk onze dinerarrangementen! 

De Kuilen

Dit restaurant gedeelte bestaat uit 3 ruim opgezette tafels waar in totaal 36 man kunnen aanschuiven. De grote barbeque-elementen lenen zich tot heerlijke barbeque- of steengrilarrangementen. Tevens is dit de ruimte waar het onbeperkt ijsbuffet voor alle drie de restaurants zich bevindt

The Golddiggers Mine

De naam spreekt al boekdelen. Dit restaurantgedeelte is compleet in de sfeer van een oude goudmijn, ideaal voor kinderfeestjes of onze steengrilarrangementen. De dubbele verdieping geeft de mogelijkheid om zowel kleine als grote groepen ideaal te kunnen positioneren. Met ruimte tot wel 50 man is dit restaurant de zekere favoriet onder de kids!


Bij Bison Bowling in Maarssen zijn er maar liefst 12 bowlingbanen beschikbaar waar gebowld kan worden. 

Waarvoor u ook terecht kan bij Bison Bowling Maarssen is disco bowlen. Disco bowlen is bij Bison Bowling Maarssen één groot feest! Denk aan rook, partylampen, lasers, flatscreens, DJ’s en beamers. Dit kan niet anders dan een onvergetelijke avond worden. Dit is elke vrijdag, zaterdag en zondag avond. Vrijdag en zaterdag van 22:00 tot 01:00 en zondag van 16:00 tot 17:00. Op vrijdag en zaterdagavond zijn de laatste twee uurtjes van 23:00 tot 01:00 Late Night Magic Bowlen bij Bison Bowling Maarssen! In deze 2 uur zijn de cocktails allemaal maar €6 en shotjes zijn er voor €2 of €3! Inclusief een portie bitterballen kost Magic Bowlen €52,50 per baan.

Meer informatieReserveer online


 

Arrangementen
Er zijn diverse arrangementen mogelijk bij Bison Bowling Maarssen. Allereerst is er het biertje, balletje, bowlen arrangement. Bij dit arrangement wordt er één prijs betaald voor het bowlen, drinken en borrelhapjes. De prijs voor dit arrangement is doordeweeks €19,75 per persoon en in het weekend is dit €22,50 per persoon. Dit arrangement kan ook geüpgraded worden naar een XL variant. Bij een XL variant kan er nog een uur langer geborreld worden, dit kan na het bowlen, voor het bowlen of een half uur voor en een half uur na het bowlen. Dit kost doordeweeks €5,75 per persoon extra en in het weekend is dit €7 per persoon extra.

 

Naast dit speciale bowlen Utrecht arrangement kent Bison Bowling Maarssen nog andere aanvullende arrangementen. Zo kent Bison Bowling Maarssen de speciale 1-2-3 deal. Bij dit arrangement kan men één uur bowlen, twee uur steengrillen, BBQ ‘en of hotplate grillen onbeperkt en de gehele drie uur zijn de consumpties inbegrepen. Zo wordt een dagje bowlen Utrecht en omgeving een leuke en onvergetelijke ervaring. Bent u geïnteresseerd in één van deze diensten? Neem dan vandaag nog contact op. 

 

Hier ben je - Arrangementen - Restaurants