Vier jouw super vette verjaardag bij Bison Bowling! 

Op woensdag- en zaterdagmiddag maakt Bison jouw verjaardagspartijtje tot een groot feest! 

Kidsparty

Jarig? Kom met je vriendjes en vriendinnetjes naar Bison Bowling Maarssen!

Elke woensdag- en zaterdagmiddag kan je bij ons een cool verjaardagsfeestje vieren. Je kunt tussen 13:00-17:00 uur starten met je feestje. Alle jarigen worden natuurlijk even flink in het zonnetje gezet!

Bison Bowling Maarssen biedt de keuze uit 4 verschillende Kids Arrangementen:


1. Kids Party Arrangementen
Gezellig Magic Bowlen in het donker met rook, spectaculaire lichten en swingende muziek. Daarna aan tafel voor een heerlijk kindermenu!

a) Kids Party Arrangement met frietjes
De kids gaan eerst 1 uur Magic Bowlen, eten aansluitend frietjes met een snack en krijgen een frisdrank naar keuze. Na afloop krijgen ze ook nog een lekker ijsje!  

Prijs: € 12,50 per kind  
(minimaal 4 kinderen)

b) Kids Party Arrangement met pannenkoeken (NIEUW!!)
De kids gaan eerst 1 uur Magic Bowlen, eten aansluitend heerlijke ambachtelijke pannenkoeken die ze zelf aan tafel mogen beleggen met allerlei lekkers en krijgen een frisdrank naar keuze. Na afloop krijgen ze ook nog een lekker ijsje!  

Prijs: € 12,50 per kind  
(minimaal 4 kinderen)

c) Kids Party XL Arrangement 
Dit arrangement is hetzelfde als de "gewone" Kids Party Arrangementen, maar dan met extra's! Voorafgaand aan het bowlen kunnen de kinderen eerst lekker taart eten en is er de gelegenheid voor de jarige om eventueel meegebrachte cadeaus rustig uit te pakken. Bovendien krijgen de kinderen bij het bowlen ook nog een glowstick, wat het discobowlen extra leuk maakt! U kunt bij uw reservering aangeven of u frietjes of pannenkoeken wilt eten.

Prijs: € 14,50 per kind  
(minimaal 4 kinderen)

Ouders kunnen voor € 5,- p.p. een kindermenu mee-eten. 
Natuurlijk mogen de ouders ook taart mee-eten voor € 2,- p.p.!2. Kids Party Bowlen Arrangementen (NIEUW!!)
De kinderen kunnen gezellig een uur lang Magic Bowlen in het donker met rook, spectaculaire lichten en swingende muziek. Tijdens het bowlen worden de kinderen voorzien van een drankje en wat lekkers!

a) Kids Party Bowlen Arrangement
De kids gaan 1 uur Magic Bowlen, krijgen allemaal een zakje chips en wij serveren een grote kan limonade om de dorst te lessen. Natuurlijk krijgen de kinderen na afloop ook nog een lekker ijsje!

Prijs: € 8,50 per kind  
(minimaal 4 kinderen)

b) Kids Party Bowlen XL Arrangement
Dit arrangement is hetzelfde als het Kids Party Bowlen Arrangement, maar dan met extra's! Voorafgaand aan het bowlen kunnen de kinderen eerst lekker taart eten en is er de gelegenheid voor de jarige om eventueel meegebrachte cadeaus rustig uit te pakken. Bovendien krijgen de kinderen bij het bowlen ook nog een glowstick, wat het discobowlen extra leuk maakt! 

Prijs: € 10,50 per kind  
(minimaal 4 kinderen)


3. Kids Creatief Arrangementen
Een erg leuk arrangement voor de knutselaars onder ons! De kids gaan aan de slag om een stenen spaarpotje te versieren met foam clay. Dit is klei in vrolijke kleurtjes met hele kleine piepschuimbolletjes wat voor een leuke structuur zorgt. Ze mogen hun spaarpotje volledig naar eigen inzicht en creativiteit bekleden. Er zijn voorbeelden aanwezig zodat ze kunnen zien wat de bedoeling is. Ouders mogen wel, maar hoeven niet aanwezig te zijn (lekker nog een uurtje winkelen in het winkelcentrum of beneden aan de bar een drankje doen behoren tot de opties!). Deze creatieve workshop is zowel met bowlen als patat eten te combineren!

a) Kids Creatief 1 (met frietjes of pannenkoeken)
Workshop, 1 uur bumper bowlen, Magic Disco Show, friet met een snack naar keuze OF pannenkoeken, een glaasje fris, een ijsje en een verrassing voor de jarige. U kunt bij het maken van de reservering aangeven of u pannenkoeken of frietjes wilt eten met de kinderen.

Prijs: € 21,- per kind   
(minimaal 4 kinderen)

b) Kids Creatief 2 (met frietjes of pannenkoeken)
Workshop, friet met snack naar keuze OF pannenkoeken, een glaasje fris, een ijsje en een verrassing voor de jarige. U kunt bij het maken van de reservering aangeven of u pannenkoeken of frietjes wilt eten met de kinderen.

Prijs: € 15,50 per kind   
(minimaal 4 kinderen)

c) Kids Creatief 3 
Workshop, 1 uur bumper bowlen, Magic Disco Show, een glaasje fris, een ijsje en een verrassing voor de jarige. 

Prijs: € 15,50 per kind   
(minimaal 4 kinderen) 

Bovenstaande Kids Creatief Arrangementen kunnen worden uitgebreid met een stukje taart vooraf en een glowstick voor de kinderen voor slechts € 2 p.p.!  


Onze kidsmenu's kunnen op aanvraag gluten- en lactosevrij worden gemaakt. Tevens is er op aanvraag een oplossing voor verschillende allergieën. Meldt dit tijdig bij de reservering.

Hier ben je - Arrangementen - Pannenkoeken - Bison kinderfeestje