In verband met de bestrijding van het Coronavirus zijn wij tot en met 28 april gesloten. Alle reserveringen tot en met 28 april komen daarmee helaas te vervallen. Ook de bezetting van ons telefoonteam hebben wij teruggeschroefd. Mocht u verder nog vragen hebben, dan kunt u mailen naar maarssen@bisonbowling.nl. Deze proberen wij dan binnen 48 uur te behandelen.

Dank voor uw begrip en wij hopen onze deuren spoedig weer voor u te mogen openen.

Met vriendelijke groet,

Team Bison Bowling Maarssen

Sluiten
header Bison

 

Personeelsfeest

 

Voor het perfecte bedrijfsfeest bent u bij ons aan het juiste adres. Van intieme bijeenkomsten tot een groot bedrijfsfeest tot 500 personen, alles is mogelijk.

Themafeesten zoals een tropical party of een feest in jaren 70, 80 stijl, een bowlingcompetitie, Magicbowlen of live-entertainment? Wij zorgen ervoor dat iedereen het naar zijn zin heeft op een feest dat op uw wensen is samengesteld!

Bison Bowling Maarssen biedt de ideale omgeving voor diverse zakelijk georiënteerde aangelegenheden. Wij bieden een scala aan mogelijkheden voor elk wat wils en zullen er voor zorgen dat het u en uw relatie aan niets zal ontbreken. 

Voor reserveringen nodigen wij u graag uit voor een kopje koffie om samen met ons de ideale party-mix voor uw gezelschap te bepalen! Bel gerust voor een afspraak 0346 - 57 17 10 of mail naar maarssen@bisonbowling.nl.


Hier ben je - Arrangementen - feesten en partijen - personeelsfeest