In verband met de bestrijding van het Coronavirus zijn wij tot en met 28 april gesloten. Alle reserveringen tot en met 28 april komen daarmee helaas te vervallen. Ook de bezetting van ons telefoonteam hebben wij teruggeschroefd. Mocht u verder nog vragen hebben, dan kunt u mailen naar maarssen@bisonbowling.nl. Deze proberen wij dan binnen 48 uur te behandelen.

Dank voor uw begrip en wij hopen onze deuren spoedig weer voor u te mogen openen.

Met vriendelijke groet,

Team Bison Bowling Maarssen

Sluiten
header Bison

Buffetten: de mogelijkheden zijn eindeloos

De buffetten bij Bison Bowling Maarssen zijn samengesteld uit het oogpunt van de versbeleving. Komt u gebruik maken van het hotplate-, steengrill- of bbq arrangement dan kunt u de volgende inhoud bij ons verwachten:

Vooraf heeft u de keuze uit 2 soorten huisgemaakte soep inclusief verse croutons en andere bijlagen, vers afgebakken stokbrood en overheerlijke kruidenboter.

Het hoofdbuffet bestaat uit verse groenten & rauwkost, huisgemaakte salades en diverse sausen en bijlagen. Daarnaast bieden wij een mooie selectie aan steengrill- of bbq vlees, waarbij onbeperkt bijbesteld kan worden.

 

Als dessert kunt u onbeperkt opscheppen van ons luxe en uitgebreide ijsdessert buffet met Italiaans schepijs, vers fruit, slagroom, hoorntjes, muffins en koekjes en diverse toppings.

 

Hier ben je - Arrangementen - feesten en partijen - buffetten