In verband met de bestrijding van het Coronavirus zijn wij tot en met 30 juni 2020 gesloten. U kunt nú al reserveren voor de periode ná 30 juni. Dit kan telefonisch van maandag tot en met vrijdag tussen 10:00 en 13:00 uur, maar uiteraard ook dagelijks per mail of online via www.bisonbowlingmaarssen.nl. Uw email proberen wij binnen 24 uur te behandelen.

Wij hopen op 1 juli de deuren weer voor u te mogen openen, en zodra onze heropeningsdatum duidelijk is, maken wij dit via onze website en social media direct bekend.

Met vriendelijke groet,

Team Bison Bowling Maarssen

Sluiten
header Bison

Bison Bowling, Meer dan alleen bowlen!

Een feestavond, bedrijfsuitje, lunch, vergadering of receptie; wij hebben alle elementen in huis om uw dag of avond tot een groot succes te maken.

DJ's, live acts, goochelaars, limbodansers, wij kunnen het allemaal voor u regelen. Een besloten Party in onze London Room of een bowling competitie met prachtige bokalen voor de winnaars: wij bespreken het graag met u persoonlijk. 

Voor een reservering voor groepen vanaf 30 personen, nodigen wij u graag uit voor een kopje koffie om samen met ons de ideale party-mix voor uw gezelschap te bepalen! Bel gerust voor een afspraak naar 0346 - 57 17 10. 

Zaalverhuur

Voor een vergadering, feest of receptie hebben wij diverse ruimtes te huur.

Vergaderen

In onze London Room kunt u in diverse vergaderopstellingen met maximaal 50 personen vergaderen of een presentatie geven in Maarssen.

Maar ook presentaties voor 150 personen zijn mogelijk. 

Trainingen, presentatie of cursus 

Ook voor een training, presentatie of cursus bent u bij Bison Bowling Maarssen aan het juiste adres. 

Familiefeest, Jubileum of Reunie

Ook Uw familiefeest, jubileum of reunie kunnen wij tot in de puntjes verzorgen. Maak een keus uit onze arrangementen of kijk bij onze restaurants of zaalverhuur voor de mogelijkheden. Voor een offerte op maat maken wij graag een afspraak, neem hier voor contact met ons op. 

Personeelsfeest

Voor uw personeelsfeest in Maarssen bent u bij ons aan het juiste adres! Voor elk gezelschap hebben wij een passend arrangement.

Bruiloft

Op zoek naar een unieke locatie in Maarssen? Bison biedt een bruiloftsfeest voor groot en klein. Voor 150 man feest met DJ en/of band tot een intiem feest voor een kleiner gezelschap. Aan u de keuze!

Vrijgezellenfeest

Van rustig een uurtje bowlen als start van uw vrijgezellenfeest in Maarssen tot een knalfeest, alles is mogelijk! 

Buffetten

Samen een buffet samenstellen? Van een meergangen diner tot een eenvoudig snackbuffet; wij stellen graag samen met u een buffet samen. 

Receptie

Champagne, petit fours of toch een biertje met bitterbal? Uw receptie start bij Bison Bowling Maarssen! 

Luncharrangement 

Een lunch in combinatie met een vergadering, receptie of 25 jarig huwelijk? Wij ontvangen u graag met uw persoonlijke buffetinvulling. 

Biertje, Balletje, Bowlen

Gezellig bowlen en borrelen voor een vaste prijs? Met het Biertje, Balletje Bowlenarrangement kunt u anderhalf uur bowlen inclusief drankjes voor een vaste prijs! 

 

 

Hier ben je - Arrangementen - feesten en partijen