bool(false)
header Bison

Bison SuperDeal

Aan tafel uw eigen vlees bereiden? Dan is de steengrillen of hotplaten echt wat voor u! U maakt zelf de keuze uit ons onbeperkte en uitgebreide buffet met o.a. 5 soorten vlees, verse groenten & rauwkost, huisgemaakte salades en sauzen.

Op de steengrill of hotplate op uw tafel bereidt u vervolgens zelf de heerlijkste gerechtjes. Vooraf heeft u nog de keuze uit 2 soorten huisgemaakte soep, vers stokbrood en overheerlijke kruidenboter.

Als dessert kunt u onbeperkt opscheppen van ons luxe en uitgebreide ijsdessert buffet met heerlijk romig schepijs, vers fruit, slagroom, hoorntjes, muffins en koekjes en diverse toppings. En dat alles vanaf slechts € 29,95 per persoon inclusief een uur bowlen!

Prijzen

3 Gangen Steengril / Hotplate arrangement zondag t/m donderdag    €29,50 per persoon

3 Gangen Steengril / Hotplate arrangement vrijdag en zaterdag                32,95 per persoon

Kinderen van 4 tot en met 12 jaar                                                          €16,- per kind

Kinderen tot 4 jaar zijn gratis

Uitbreidingsmogelijkheden:

de XL variant: hierbij bowlt u een half uur langer voor maar € 2,50 per persoon of kind extra. (kinderen tot 4 jaar zijn gratis)

 

Dit arrangement is ook verkrijgbaar als 1-2-3-4 Deal met gedurende het arrangement de drankjes inclusief. Klik hier voor de mogelijkheden! 

Wilt u dineren zonder bowlen? Dan krijgt u € 3,- per persoon korting op de arrangementsprijs. 

Een dieet of allergie? Geef dit aan bij uw reservering en wij bespreken de mogelijkheden met u. Voor de meeste allergieën hebben wij uitstekende alternatieven in huis! 

 Reserveer hier jouw SuperDeal!


Hier ben je - Arrangementen - Diner arrangementen - Bison SuperDeal